شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>مصرف میوهها و سبزیها در تمام ایام سال و به ویژه در ایام رمضان بسیار مهم تلقی میشود.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین،بزرگمهر متخصص تغذیه  در
 خصوص عادات تغذیه و رژیم غذایی مناسب در ایام ماه رمضان گفت: استفاده از 
میوهها و سبزیها در تمام ایام سال و در طول زندگی افراد توصیه میشود اما
 اهمیت مصرف این مواد غذایی در ایام ماه رمضان ضرورت بیشتری پیدا خواهد 
کرد. 
وی
 در ادامه افزود: با توجه به تغییرات برنامهی غذایی در زمان ماه رمضان و 
ایام روزه داری، نباید از مصرف سبزیجات و میوهها غافل شویم.
در همین راستا متخصص تغذیه توصیه کرد: مصرف میوهها و سبزیها در وعدهی افطار و سحر و شام هرگز فراموش نشود به ویژه در وعدهی سحر.
بزرگمهر
 گفت: مصرف میوهها و سبزیها میتواند به شکل میوهها و سبزیجات تازه، 
پخته و سالاد مصرف شود.میوهها و سبزیهای تازه با توجه به خواص و ترکیباتی
 که دارند، میتوانند در حفظ سلامت دوران روزه داری کمک کننده باشند و از 
امکانات متداولی که در طی دوران پیش میآید جلوگیری کنند.
یکی از مسائل و مشکلات این دوران یبوست است که با مصرف میوه و سبزیهای تازه به دلیل وجود فیبر در آنان جلوگیری و حتی رفع خواهد شد.