شفا آنلاین:اسفناج حاوی آنتی اکسیدانهایی است که در کاهش مشکلات سیستم عصبی مرکزی موثر بوده و توان شناخت و یادگیری را هم ارتقاء میدهد.
  	 	به گزارش شفا آنلاین،نریمان سعادتی متخصص تغذیه گفت: تقویت هوش و حافظه از طریق مصرف مواد غذایی مفید موضوعی بسیار مهم است که اغلب افراد به آن توجه ندارند. 
وی
 با اشاره به نقش سبزیها و میوهها در عملکرد بهتر دستگاه عصبی و مغزی، 
تصریح کرد: اسفناج، کلم و کاهو از مهمترین سبزیجاتی هستند که تاثیر مفید 
آنها بر مغز و اعصاب ثابت شده است.
سعادتی تاکید 
کرد: اسفناج حاوی آنتی اکسیدانهایی است که کاهش مشکلات سیستم عصبی مرکزی 
موثر بوده و توان شناخت و یادگیری را هم ارتقاء میدهد.
وی
 با بیان اینکه اسفناج بسیار بیشتر از سبزیجاتی نظیر کاهو دارای فولات است،
 یادآور شد: فولات از خانواده بزرگ ویتامین B و محلول در آب است که کمبود 
آن موجب بروز علائم و عوارضی نظیر اسهال، کاهش اشتها، از دست دادن وزن، 
ضعف، زخم دهان و زبان، سردرد و برخی دیگر از عوارض میشود.