شفاآنلاین »عمومی» پس از جهش ۱۷۵ هزار واحدی شاخص کل در معاملات روز سهشنبه، بورس تهران امروز نیز مسیر صعودی خود را حفظ کرد و بخشی دیگر از افت سنگین ابتدای هفته را جبران کرد.
به گزارش شفاآنلاین شاخص کل بورس با افزایش ۸۸ هزار و ۴۶۶ واحدی معادل ۱.۱۳ درصد به سطح ۷ میلیون و ۹۱۲ هزار و ۶۴۹ واحد رسید. شاخص کل هموزن نیز با رشد ۱۴ هزار و ۲۳۰ واحدی معادل ۰.۶۴ درصد در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۲۹ هزار و ۶۶۶ واحد قرار گرفت.
ارزش بازار بورس تهران در پایان معاملات به حدود ۲۲ هزار و ۹۱۸ همت رسید. در این بازار ۸۵۲ هزار و ۹۶۷ معامله به ارزش ۳۵ هزار و ۳۱۴ میلیارد تومان انجام شد و حجم معاملات به ۴۱ میلیارد و ۵۷۷ میلیون سهم و اوراق رسید.

شاخص کل فرابورس نیز با رشد ۲۹۷ واحدی معادل ۰.۴۴ درصد به سطح ۶۷ هزار و ۱۶ واحد رسید. شاخص هموزن فرابورس نیز با افزایش ۲ هزار و ۶۵ واحدی معادل ۰.۵ درصد در ارتفاع ۴۱۸ هزار و ۳۱۵ واحد قرار گرفت.
در جریان معاملات امروز فرابورس، ۹۳۳ هزار و ۹۷۲ معامله به ارزش ۳۶ هزار و ۳۸۸ میلیارد تومان انجام شد و حجم معاملات به ۱۵ میلیارد و ۵۴۱ میلیون سهم و اوراق رسید