کد خبر: ۳۷۰۰۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025November 10

۳۰ هزار پزشک ایرانی مفقود شدند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: ۳۰ هزار پزشک ایرانی گم شده‌اند. به نظر می‌رسد تعدادی از آنها مهاجرت کرده‌اند یا به مشاغل دیگری روی آورده‌اند و دیگر در پزشکی فعال نیستند.

شفاآنلاین »سلامت» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: متأسفانه آمار دقیقی از مهاجرت پزشکان وجود ندارد و تنها برآوردی که داریم از تفاوت میان تعداد شماره‌های نظام پزشکی صادرشده و شمار فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی به‌دست می‌آید.

به گزارش شفاآنلاین  منصور علیمردانی گفت: ۳۰ هزار پزشک ایرانی گم شده‌اند. به نظر می‌رسد تعدادی از آنها مهاجرت کرده‌اند یا به مشاغل دیگری روی آورده‌اند و دیگر در پزشکی فعال نیستند. در نتیجه عملاً از فهرست پزشکان دارای پروانه فعال خارج شده‌اند.

 

وی تاکید کرد: تعداد پزشکان در کشور کافی است. به ازای هر هزار ایرانی ۱.۸ پزشک داریم که باورود فارغ‌التحصیلان آتی این نسبت به ۲.۳ خواهد رسید که هدف برنامه‌ریزی‌هاست.با این حال توزیع پزشکان نامتوازن است و تمرکز آنها عمدتاً در کلان‌شهرها و مناطق مرکزی کشور قرار دارد. بنابراین این آمار به معنای دسترسی برابر نیست./خبرفوری

نظرات بینندگان