آب سرد مسبب گرفتگی رگهای قلب و بالا رفتن خطر سکته است.
شفاآنلاین:سلامت>خوردن آب سرد بعد از غذا، مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کردهاید را سفت و روند هضم غذا را کند میکند.آب سرد مسبب گرفتگی رگهای قلب و بالا رفتن خطر سکته است
به گزارش شفا آنلاین:.بهترین وقت نوشیدن آب زمانی است که عطش وجود دارد؛ یعنی غذا هضم اولیه خود را در معده گذرانده و برای عبور از معده و داخل شدن در عروق برای جذب به سمت کبد نیاز به رقیق شدن دارد بنابراین بسته به نوع غذا، حدود یک و نیم الی دو ساعت بعد از غذا، بهترین زمان برای دریافت آب است. در این زمان هم باید آب به اعتدال خورده شود و از مصرف یکباره حجم زیادی آب و مایعات دیگر پرهیز کرد.
قابل مشاهده دردسکتاب
قابل مشاهده درموبایل
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions settings, opens captions settings dialog
captions off, selected
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.