تنها آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید و توجه داشته باشید چه مواد غذایی در خانه دارید. همچنین، همه مواد غذایی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند. توجه داشته باشید که چه نوع غذاهایی را باید در یخچال نگهداری کنید و کدام یک به این کار نیازی ندارند

شفاآنلاین>سلامت> آیا تا بهحال به این مساله فکر کردهاید که چه میزان مواد غذایی را بهواسطه شرایط نامناسب نگهداری هدر میدهید؟ حداقل برای کاهش هزینههای خود فراگیری چگونگی نگهداری از مواد غذایی تازه میتواند مفید باشد.
به گزارش شفاآنلاین، تنها آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید و توجه داشته باشید چه مواد غذایی در خانه دارید. همچنین، همه مواد غذایی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند. توجه داشته باشید که چه نوع غذاهایی را باید در یخچال نگهداری کنید و کدام یک به این کار نیازی ندارند.
قارچ
کیسههای کاغذی به روشهای مختلف میتوانند کمک حال شما باشند و استفاده از آنها برای نگهداری از قارچها یکی از این موارد است. کیسههای کاغذی برای نگهداری کارآمدتر از قارچها(mushrooms) بهتر از همتایان پلاستیکی خود هستند. افزون بر این، نگهداری به این روش میتواند از بروز رطوبت که برای قارچها بسیار بد است، پیشگیری کند. در نهایت، شما میتوانید آنها را در یخچال نگهداری کنید.
گوشت
اگر قصد دارید طی چند روز آینده گوشت را مصرف کنید، آن را میتوانید در بستهبندی اصلی خود نگهداری کنید. اما برای نگهداری بلند مدت، شما میتوانید گوشت را در یک فویل پیچیده یا در یک کیسه زیپدار(زیپ کیپ) قرار دهید.
آووکادو
اگر آووکادوها کال هستند و باید برسند، آنها را برای چند روز در دمای اتاق قرار دهید. اگر رسیده هستند، اما قصد ندارید در حال حاضر آنها را مصرف کنید، آووکادوها را در یخچال نگهداری کنید. زمانی که آووکادو را نصف میکنید اجازه دهید هسته در نیمه مصرف نشده باقی بماند. افزون بر این، شما میتوانید برای کمک به نگهداری از آووکادو اندکی آبلیمو روی آن بریزید.
توتها
زمانی که باید از توتهای تازه نگهداری کنید،پیشگیری از کپکزدن عامل مهمی است که باید در نظر داشته باشید. برای تحقق این هدف، شما میتوانید آنها را در ترکیبی متشکل از یک فنجان سرکه و سه فنجان آب ریخته سپس در یخچال نگهداری کنید. بهخاطر داشته باشید آنها را بهخوبی خشک کنید.
فلفل دلمهای
فلفلهایی که قرار است ذخیره شوند، چه تند و چه شیرین، باید سفت و بدون چروک باشند. شما میتوانید به روشهای مختلف آنها را نگهداری کنید: کل فلفل را در یک کیسه قرار دهید. اگر فلفل را برش زدهاید تکههای آن را در دستمال حولهای پیچیده و در یک ظرف نگهدارنده قرار دهید، سپس به میزان کافی آب روی آن ریخته تا دستمال اشباع شود و ظرف را درون یخچال قرار دهید. همچنین، شما میتوانید تکههای فلفل را برای ذخیره بلند مدت در کیسه فریزر ریخته و منجمد کنید.
گوجهفرنگی
نیازی نیست تا گوجهفرنگیها را درون یخچال نگهداری کنید. در حقیقت، این کار میتواند موجب از بین رفتن عطر و مزه و بافت آنها شود. اگر گوجهفرنگیها اندکی کال هستند، نگهداری روی پیشخوان میتواند به رسیدن آنها کمک کند. گوجهفرنگیها را در معرض نور خورشید قرار ندهید.
شیر
هر زمان که در یخچال باز میشود، شیر نسبت به تغییرات دمایی بسیار حساس است. از اینرو، آن را در محفظههای در یخچال قرار ندهید. شیر را در طبقههای اصلی یخچال قرار دهید. اگر تاریخ انقضای شیر نزدیک است میتوانید آن را در فریزر قرار دهید. این کار موجب میشود تا سه ماه به ماندگاری آن افزوده شود.
تخممرغ
همانند شیر، تخممرغها(eggs) را در طبقه بالایی یخچال و ترجیحا در جعبه اصلی خود نگهداری کنید. اگر نسبت به تازه بودن تخممرغها اطمینان ندارید، یکی از آنها را درون یک لیوان آب قرار دهید. اگر تخممرغ غرق شد، تازه است و اگر شناور باقی ماند، قدیمی است.
پیاز
نیازی نیست تا پیاز را در یخچال نگهداری کنید و آنها را در مکانی تاریک و خشک قرار دهید.
پنیر
یکی از روشهای نگهداری پنیر پیچیدن آن در کاغذ مومی است زیرا این نوع کاغذ امکان تنفس را به ماده غذایی میدهد، در شرایطی که آن را خشک نگه میدارد. پس از برش زدن پنیر میتوانید به قسمت برش خورده کره بمالید تا آن را تازه نگه دارد. پنیر را در کنار مواد غذایی بودار نگهداری نکنید زیرا میتواند بو را به خود جذب کند.
گیاهان دارویی
شما میتوانید گیاهان دارویی مانند نعناع و ریحان را درون یک گلدان یا لیوان آب قرار داده و یک قاشق چایخوری شکر به آب اضافه کنید. افزون بر این، مکان ایدهآل برای نگهداری گیاهان دارویی روی لبه پنجره است. اگر قصد ندارید در حال حاضر از آنها استفاده کنید میتوانید سبزیها را شستوشو داده، در یک کیسه زیپدار قرار داده و در فریزر منجمد کنید.
کاهو
با این ماده غذایی همانند گیاهان دارویی رفتار کنید. البته نیازی نیست تا آن را کنار پنجره قرار دهید. میتوانید کاهو را پیش از ذخیره در یک دستمال حولهای بپیچید یا قسمت پایینی آن را درون یک ظرف آب قرار دهید. با قرار دادن برگهای کاهو به مدت سه تا پنج دقیقه درون آب یخ میتوانید تازگی را به برگهای پژمرده کاهو باز گردانید.
نان
نگهداری نان در یخچال بهواسطه محیط مرطوب آن میتواند موجب فساد سریعتر این ماده غذایی شود. نگهداری در دمای اتاق به دور از نور خورشید و در یک کیسه پلاستیکی در بسته بهترین گزینه برای ذخیرهی نان است.
موز
نکته کلیدی برای پیشگیری از قهوهای شدن سریع پوست موز نگهداری آنها در کنار هم بهصورت خوشه است. همچنین، اگر موزها کال هستند آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید. اگر موزها بیش از حد رسیدهاند، آنها را در فریزر نگهداری کرده و برای تهیه خوراکیهایی مانند نان موزی استفاده کنید.