افراد مبتلا به بیماری التهاب روده نمیتوانند هر خوراکیای را مصرف کنند. مصرف برخی انواع غذاها و خوراکیها موجب تحریک مخاط درونی روده شده که نتیجه آن، احساس ناراحتی به شکل اسپاسم، درد یا حتی اسهال است

شفاآنلاین>سلامت> مطالعه جدید نشان میدهد توتفرنگی به شکل میوه یا عصاره میتواند برای سلامت رودهها مفید باشد.
به گزارش شفاآنلاین، افراد مبتلا به بیماری التهاب روده نمیتوانند هر خوراکیای را مصرف کنند. مصرف برخی انواع غذاها و خوراکیها موجب تحریک مخاط درونی روده شده که نتیجه آن، احساس ناراحتی به شکل اسپاسم، درد یا حتی اسهال است.
از اینرو این گروه از افراد در مصرف(Consumption) غذاها و خوراکیها محتاط هستند.حال محققان دریافتهاند یک تغییر ساده در رژیم غذایی میتواند التهاب در رودهها را تسکین داده و موجب بهبود سلامت رودهها شود.
محققان توصیه میکنند مصرف روزانه کمتر یک فنجان توتفرنگی میتواند به تسکین علائم این بیماری کمک کند.«هانگ شیائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ماساچوست، در این باره میگوید: «سبک زندگی بیتحرک و عادات غذایی نامناسب از جمله رژیمهای غذایی پرقند، پرچربی حیوانی و کم فیبر، میتواند منجر به التهاب روده شده و ریسک ابتلا به این بیماری(Sickness) را افزایش دهد.»