میوهها و سبزیها از اسفناج و کاهو گرفته گوجه و طالبی مانند فراوردههای حیوانی میتوانند منشا بیماریهای عفونی منتقلشونده از راه غذا باشند
شفاآنلاین>سلامت> میوهها و سبزیها از اسفناج و کاهو گرفته گوجه و طالبی مانند فراوردههای حیوانی میتوانند منشا بیماریهای عفونی منتقلشونده از راه غذا باشند.
به گزارش شفاآنلاین، برای ایمن ماندن از این بیماریها هنگام آماده کردن میوهها و سبزیها به این توصیهها توجه کنید:
دستهایتان پیش و پس از آماده کردن سبزیها و میوهها(Fruits) با آب و صابون بشویید.
- اگر هنگام آماده کردن سبزیها و میوهها بخشهایی از آنها آبگز شدند، این بخشهای آسیبدیده را پیش از خوردن ببرید و دور بیندازید.
- میوهها و سبزیها پیش از پوست کندن بشویید تا از انتقال کثافات و باکتریها جلوگیری شود.
- از یک برس پاک سبزیجات برای پاک کردن فراوردههایی مانند طالبی و خیار(Cucumber) استفاده کنید.
- میوه یا سبزی را با یک پارچه پاک یا حوله کاغذی خشک کنید.