چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه هستند.
  	 	
شفا آنلاین: سبزیجات از جمله مواد غذایی مفید و سالم هستند، اما مصرف 
مداوم بدون این که تغییری در مزه آنها ایجاد شود می تواند خسته کننده باشد.
 یک چاشنی سالاد خوب <Good salad dressing>می تواند همه چیز را تغییر دهد. این در شرایطی است که 
تهیه چاشنی های خوشمزه و سالم در خانه بسیار آسان است.
 
 
 
 چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری 
از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه 
هستند.
چاشنی سالاد کنجد – زنجبیلمواد تشکیل دهنده:- یک سوم فنجان روغن زیتون فوق بکر
 - دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
 - یک چهارم فنجان سرکه برنج
 - یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
 - دو قاشق غذاخوری سس سویا
 - یک قاشق غذاخوری عسل
 - دو قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا دو قاشق چای خوری پودر زنجبیل
 
  
 
دستورالعمل:تمامی
 مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند 
شیشه را تکان دهید. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو 
ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:-  اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
 -  کالری: 123
 -  چربی کل: 12.4 گرم 
 - کلسترول: -
 -  سدیم: 220.7 میلی گرم
 -  کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
 -  فیبر غذایی: 0.1 گرم
 -  قند: 2.2 گرم
 -  پروتئین: 0.4 گرم
 
 مناسب برای مزه دار کردن گوشت، سالادهای آسیایی، سالاد رشته سرد
چاشنی سالاد لیموییمواد تشکیل دهنده:- یک چهارم فنجان سرکه
 - دو قاشق غذاخوری خردل دیژون
 - نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
 - پوست و آب یک عدد لیمو (حدود چهار قاشق غذاخوری آبلیمو و سه قاشق چای خوری پوست لیمو)
 - یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
 - یک قاشق غذاخوری عسل
 - یک قاشق چای خوری نمک
 - یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
 - یک قاشق غذاخوری ارگانو تازه خرد شده یا دو قاشق غذاخوری ارگانو خشک شده
 
 
 
دستورالعمل:
1. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.
2. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:- اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
 -  کالری: 133
 -  چربی کل: 13.6 گرم
 - کلسترول: -
 -  سدیم: 333.2 میلی گرم
 -  کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
 -  فیبر غذایی: 0.4 گرم
 -  قند: 2.2 گرم
 -  پروتئین: 0.2 گرم
 
مناسب برای انواع مختلف سالاد، مزه دار کردن مرغ و میگو