شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه با بیان اینکه تغذیه نقش چشمگیری در سلامت روان دارد، گفت: مبتلایان به ناراحتی های روحی و روانی باید به رژیم غذایی خود توجه ویژه داشته باشند .
  	 	
به گزارش شفا آنلاین،سوسن پارسای متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار
 داشت: تغذیه افزون بر سلامت جسم، نقش چشمگیری بر سلامت روحی و روانی افراد
 دارد. در میان بیماریهای شایع روحی و روانی ؛افسردگی از شیوع بیشتری 
برخوردار است. 
وی با اشاره به اینکه برای 
بهرهمندی از سلامت روح و روان تعادل میزان سدیم و پتاسیم در خون ضروری 
است؛ افزود: مصرف بیش از حد نمک سبب تجمع آب در بدن افراد و ایجاد ورم 
میشود.همچنین استفاده مداوم از مواد غذایی شور باعث افزایش فشار خون شده و
 عملکرد کلیه را با اختلال مواجه می کند.
این 
متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه کمبود نمک در  مبتلایان 
به بیماری دو قطبی که داروی لیتیم مصرف می کنند خطرناک است؛ اظهار داشت: 
مصرف اسیدهای آمینه افزایش ترشح هورمون سروتونین و بهبود افسردگی را به 
همراه دارد.
پارسا افزود:کمبود پتاسیم نیز گرفتگی
 عضلات، احساس خستگی و افسردگی را در پی دارد و مصرف میوه های قرمز، زرد و 
نارنجی که حاوی بتا کاروتن یا لیکوپن هستند نیز در درمان افسردگی تاثیر به 
سزایی دارند.
وی تصریح کرد: مصرف کافی مواد پروتئینی که حاوی اسیدآمینه تریپتوفان هستند، نیز در بهبود افسردگی مفید است.