
 به گزارش شفا آنلاین،همیشه از گیاهان و ادویهها برای 
طعم و مزه بخشیدن به غذاها استفاده میکنیم اما این مواد محبوب و مورد 
استفاده هر روز ما برای لاغر شدن هم مفید هستند.
 
دارچین :
علاوه
 برافزایش متابولیسم که گام مهمی در کمک به لاغری و نیز حفظ وزنی سالم است،
 قندخون را نیز تنظیم میکند. همچنین تری گلیسیریدها، چربی بد و میزان 
کلسترول کل بدن را در افراد مبتلابه دیابت نوع دوم کاهش میدهد. علاوه بر 
این مصرف دارچین سوخت و ساز گلوکز را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد.
 
زردچوبه : 
این
 ادویه خوشرنگ حاوی کورکومین است که رگهای خونی را از تشکیل بافت چربی 
اضافی بازمیدارد که این امر هم وزن را کاهش میدهد هم چربی بدن را.
  زیره :
که
 هم برای تولید انرژی و هم گوارش مفید ست به افزایش کنترل گلایسمیک در 
افراد مبتلابه دیابت نوع دوم هم کمک میکند. همچنین از خاصیت ضد اضطراب و 
نیز تقویت حافظه برخوردار است. 
   
 زنجبیل :
که
 طبع گرمی دارد به آرام و نرم کردن روده کمک میکند. همچنین خاصیت 
ضدالتهابی دارد. مطالعات نشان داده است که زنجبیل میتواند هم سوختوساز 
بدن را افزایش دهد و هم جلوی اشتها را بگیرد.  
 قاصدک :
که
 تمام بخشهای آن خوراکی است در کند کردن سیستم گوارش که موجب میشود فرد 
برای مدتزمانی طولانیتر احساس سیری کند مؤثر است. علاوه بر خاصیت 
آنتیاکسیدانی حاوی فیبر، بتا کاروتن و ویتامین ک ۱ و نیز دیگر ویتامینها و
 مواد معدنی است.   
