شفا آنلاین>سلامت>کاهش مصرف تنقلات از وعده افطار تا سحر و پرهیز از نوشیدن آب سرد و نوشابه در وعده افطار باید مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر
سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه با بیان مطلب فوق به جامجم میگوید: کاهش
مصرف مواد غذایی با چربی بالا و سرخ کرده و نیز مواد غذایی که دارای قند
ساده هستند، مانند بامیه و شیرینی از اصول تغذیهای مهمی است که باید طی
روزهداری رعایت شود.
دانشیار گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی
اصفهان تاکید میکند: استفاده از آب، چای کمرنگ و میوهها در وعده افطار
بسیار مفید است و افطار کردن با مایعات داغ مانند یک لیوان آب گرم یا چای
کمرنگ از ایجاد نفخ پس از افطار جلوگیری میکند.
وی افزود: بیشک،
مصرف مواد غذایی مانند سبزیجات (گوجه،کاهو و سبزی) و میوهها (هندوانه یا
طالبی) و مغز و اجتناب از خوردن غذاهای چرب و سنگین و غذاهایی که باعث
احساس تشنگی میشوند در وعده سحر میتواند به کاهش سردرد در روزهداران کمک
کند.