شفا آنلاین>تغذیه>مصرف فستفودها و هلههولهها در کودکان زیر 8 سال موجب کاهش ضریب هوشی میشود.
  	 	
  	   	به گزارش شفا آنلاین،تحقیقات
 نشان میدهد، مصرف فستفودها و هلههولهها در کودکان زیر 8 سال بسیار 
بیشتر از آنچه قبلا تصور میشد باعث کاهش ضریب هوشی میشود. 
در
 حالی که مصرف غذاهای سالم میتواند ضریب هوشی کودکان را افزایش دهد، 
استفاده از فستفودها، هلههولهها و نوشابه در کودکان باعث میشود هوش 
آنها همراه با افزایش سن کاهش چشمگیری پیدا کند. 
دانشمندان
 انگلیسی متوجه شدند، میزان IQ کودکانی که تا 8 سالگی از فستفودها و 
غذاهای ناسالم استفاده کردهاند حداقل 2 نمره کمتر از کودکان دیگر است. 
در
 فاصله سنی بین 6 تا 24 ماه میزان تاثیر تغذیه ناسالم در ضریب هوشی کودکان 
بیشترین میزان را دارد و در صورتی که والدین به این موضوع توجه نکنند، در 
آینده صاحب کودکان کمهوش میشوند. 
در این دوره 
مغز نیاز بسیار زیادی به مواد مغذی برای ساخت بافتهای خود دارد و در صورت 
تامین نشدن این نیاز، قسمتهای مرتبط با حافظه و تجزیه و تحلیل به خوبی رشد
 نخواهند کرد. بزرگترین اشتباه والدین دادن مواد غذایی مانند بیسکویت، 
شکلات، نوشیدنیهای صنعتی و نوشابههای گازدار، چیپس و ساندویج به کودکان 
در این دوره از زندگی آنهاست.