شفا آنلاین>تغدیه>افراد سالم میتوانند میوههای خشک را جایگزین تنقلات در برنامه غذایی خود کنند.
  	 	
  	   	به گزارش شفا آنلاین،دکتر رحمانی متخصص تغذیه گفت: خشک کردن یکی از روشهای نگهداری میوهها محسوب میشود که در قدیم از
 نور آفتاب و سایر روشهای فیزیکی استفاده میکردند، در حالی که امروزه از 
روشهای شیمیایی بهره میبرند که گاهی این روشها اثرات سوئی به همراه 
دارد. 
وی
 ادامه داد: ترکیبی به نام اسیدسولفور قوی در برخی میوههای خشک به کار 
میرود تا بتواند رنگ و طعم آن را حفظ کند، موجب بروز آسم در برخی افراد 
میشود. مطالعات نشان داده است که یک درصد افراد حساس به سولفور دارای 
آلرژی میشوند و پنج درصد افراد حساس به این ماده دچار آسم میشوند، پس این
 افراد باید از مصرف میوههای خشک پرهیز نمایند. 
رحمانی
 افزود: 100 گرم میوه خشک از نظر غلظت و ارزش مواد غذایی با همان مقدار 
میوه طبیعی برابر نمیباشد، میوههای خشک کالری و فیبر متراکم بیشتری دارند
 و افراد باید مقدار مشخصی از آنها را به کار ببرند.
وی
 بیان کرد: در میوههای خشک چون افزایش قند را شاهد هستیم، در نتیجه برای 
افراد دیابتی و بیش فعال مناسب نمیباشد. به علاوه ویتامینهای خانواده B 
در این میوهها کاهش پیدا میکند.
رحمانی
 خاطرنشان کرد: میوههای خشک مواد معدنی و آلی، برتری در مقایسه با 
میوههای تازه دارند و میتوانند به عنوان یک جایگزین مناسب برای آنها در 
افراد سالم محسوب شوند و نیز والدین میتوانند میوههای خشک را به جای چیپس
 و پفک و سایر تنقلات در برنامه غذایی کودکان و نوجوانان خود قرار دهند.