وی با بیان اینکه میزان تولید نمک خوراکی کشور در سال ۷۰۰ هزار تن است، اضافه کرد: ۵۵ درصد این مقدار در سبد خانوار و از طریق نمک سفره و مواد غذایی خانگی دریافت می شود.
حسینی به برنامه های سازمان غذا و دارو در راستای کاهش مصرف نمک در کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: براساس مصوبات سازمان۱۰ میزان فرمولاسیون نمک در محصولات و تولیدات صنعتی کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان دریافت نمک از طریق نان و پنیر است، از کاهش این ماده موثر در فرمولاسیون تهیه نان و پنیر خبر داد و گفت: میزان نمک در تهیه این فرآورده غذایی به ترتیب از ۴ به ۳ و از ۲ به ۱.۸درصد کاهش می یابد.
حسینی ادامه داد: کیفیت نمک مورد استفاده و یددار بودن آن نیز مسئله مهم دیگری است که در دستور کار قرار دارد و کاهش مصرف آن تا حدود ۵ گرم در روز در دست اقدام است.
حسینی درباره پایش مستمر نمک، بازنگری در حد مجاز آن در نان و همچنین الزام استفاده از نمک تصفیه شده توسط نانوایی ها مطالبی ایراد نمود و ابراز امیدواری کرد: از ابتدای دی ماه سال جاری ماه میزان حد مجاز نمک در نان به ۱.۶ درصد کاهش یابد.
وی با برشمردن حد مجاز۸ درصدی نمک در دوغ و ۱.۵ درصدی در رب یادآور شد: واحدهای نانوایی که نمک کمتری در این فراورده اساسی سفره های ایرانی استفاده کنند به نحو شایسته ای مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.مهر