شفا آنلاین>سلامت>استفاده ازغذاهای کنسروی به عنوان غذای کمکی برای کودکان زیریکسال میتواند خطراتی را به همراه داشته باشد.
  	 	
  	
به گزارش شفا آنلاین،دکترپیامفرحبخش متخصص تغذیه و رژیمدرمانی
 بیان کرد: سن کودکی به خصوص زیر یکسال سن رشد و نمو است و در 6ماه اول 
زندگی کودک توصیه براین است که شیر مادر استفاده شود و هرگز غذاهای کمکی 
داده نشود اما از 6ماه دوم معمولا هر5 تا 7روز باید غذایکمکی جدید را برای
 کودک شروع کنیم چراکه این باعث میشود بدن کودک عادت کند و اگر حساسیت و 
مشکل و آلرژی داشته باشد خود را از همین ابتدا بروز دهد. 
وی
 افزود: ازآنجائی که در سن زیر یکسال سلولها به شدت در حال فعالیت هستند و
 رشد و نمو سرعت بالایی دارد این که غذای سالمی را برای کودک استفاده کنیم 
یک گزینه مهم به حساب میآید.
دکتر فرحبخش اظهار 
کرد: استفاده از غذاهای کنسروی و فریزری به علت اینکه مقادیر بالایی از 
املاح و ویتامینهای خود را از دست دادهاند مناسب کل افراد جامعه بخصوص 
کودکان زیریکسال نیست. متأسفانه در اثر عدم رعایت اصول استاندارد 
آلودگیهای اولیه و عدم استفاده از فشار و حرارت لازم ممکن است عواملی 
درکنسروها باقی بمانند و چون کنسروها کاملا بسته شده هستند و با اکسیژن 
تماس ندارند دراین فضای فاقد اکسیژن باکتریهایی رشد میکنند که برای 
کودکان زیر1سال میتواند بسیار خطرناک و بیماریزا باشد.
این
 متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: شیر مادر برای سنین زیر یکسال بر هر ماده دیگری
 ارجح است اما در صورتی که نیاز به غذای کمکی بود باید به جای نوشیدنیها و
 غذاهای آماده و صنعتی از غذاهای ساده و سالمی که در خانه با مواد اولیه 
تازه درست میشوند استفاده گردد چون هم الگوی بهداشتی را رعایت کردهایم و 
هم نیازهای تغذیهای به ویژه ویتامینها و املاح را برای کودکان برآورده 
نمودهایم.yjc