شفا آنلاین>طب سنتی>سلامت >کارشناس طب سنتی گفت: اگر غذا با میل و اشتها خورده شود و فرد از خوردن غذا لذت ببرد, معده هم بهتر آن را هضم میکند.
  	 	
  	   	به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره لذت از غذا
 خوردن اظهار داشت: اگر غذا با میل و اشتها خورده شود و فرد از خوردن غذا 
لذت ببرد, معده هم بهتر آن را در خود جای میدهد و میفشارد و هضم میکند. 
به
 گفته وی بالعکس معده غذایی را که شخص از روی بیمیلی مصرف کند و از آن لذت
 نبرد, محکم در بر نمیگیرد و طبعاً هضم آن نیز به خوبی انجام نمیشود.
این
 کارشناس طب سنتی بیان داشت: اگر جنس و خلط دو نوع غذا از نظر خوبی و بدی 
مساوی باشد, فرد باید نوعی از غذا را انتخاب کند که طبع به آن مایل تر است و
 اشتهای بیشتری به آن دارد حتی اگر غذای مورد توجه, ارزش غذایی کمی داشته 
باشد.
علوی
 اضافه کرد: اما باید دانست که اگر 2 نوع غذا وجود داشته باشد فرد باید 
غذایی را مصرف کند که ارزش غذایی بالاتری داشته و بدن از آن سود بیشتری 
میبرد.
وی
 ادامه داد: اما اگر تفاوت تولید خلط در این نوع غذاهایی که وجود دارد, 
زیاد شود, باید غذایی مصرف شود که خون صالحی را تولید میکند.
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: غذاهای لطیف مانند آبگوشت, زرده تخم مرغ عسلی, سیب, انار و ... برای افراد سود بیشتری دارد.