به گزارش شفا آنلاین، به نقل از سایت «رویترز»، این مساله به
خصوص در آدمهای چاق یا مبتلا به دیابت نوع 2 مهم است. محققان می گویند،
اگر غذا را با خوردن سبزیجات یا پروتئین شروع کنید و با کربوهیدرات به
پایان ببرید، حس بهتری خواهید داشت.
به این ترتیب، اگر اول بروکلی و مرغ بخورید و بعد سراغ نان و آب میوه
بروید، افزایش قند خون در 2 ساعت بعدی کمتر خواهد بود تا این که همین غذاها
را برعکس میل کنید.
قند خون معمولاً بعد از خوردن غذا افزایش مییابد و این مساله میتواند
برای کسانی که دیابت دارند، مشکل ساز شود. تحقیق جدید نشان میدهد،
دیابتیها به جای این که کاملاً از خوردن کربوهیدراتها چشم بپوشند،
میتوانند با برنامه ریزی در ترتیب خوردن خوراکیها، کربوهیدرات نیز به
برنامه غذاییشان اضافه کنند.