شفاآنلاین :سلامت >تغذیه >سرپرست پژوهشگاه استاندارد گفت : بیشترین میزان جعل و تقلب نشان استاندارد مربوط به صنایع غذایی است.
  	 	
 به گزارش شفاآنلاین،
 جهانبخش سنجابی شیرازی درنشست خبری افزود : بعد از گروه صنایع غذایی، گروه
 صنایع شیمی وصنایع برق و ساختمان بالاترین میزان جعل و تقلب نشان 
استاندارد را دارد. 
	وی با بیان اینکه بیشترین تمرکز 
پژوهشکده درسال جاری بر روی صنایع غذایی و تامین امنیت غذایی مردم است،گفت :
 درحوزه آرد اگرچه کنترلهای لازم صورت می گیرد اما درمواردی در سطوح خرده 
فروشی دستکاریهایی مشاهده شده و اضافه کردن افزودنیهای بالاتر از حد مجاز
 مانند جوهرقند می تواند بر کیفیت نان تاثیر داشته باشد.
	سنجابی افزود : برای رسیدن به حداکثر کیفیت درنان مصرفی مردم طرح آمایش 
کیفیت نان را متناسب با مناطق مختلف جغرافیایی کشور در دستور کار داریم.
	وی به سر و صداهای پیرامون روغن پالم اشاره کرد و با بیان اینکه متاسفانه 
از روغن پالم که مخصوص سرخ کردنی است در تولید لبنیات استفاده شد ، گفت : 
استفاده از این روغنها درمحصولاتی که مجاز به مصرف است ، میزان اسیدهای 
چرب ترانس ، وضعیت نگهداری این روغنها و در نهایت سلامت مردم از دغدغههای
 سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو است که به ان توجه داریم.