شفا آنلاین>سلامت>روزه داران باید از سالاد و سبزیجات برای رفع تشنگی استفاده کنند.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین-سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه  اظهار داشت: روزه داران باید در وعده سحر از غذاهای دیر هضم مانند تخم مرغ آب پز، چلوگوشت و چلو مرغ استفاده کنند. 
وی
 در ادامه افزود: روزه داران بیشتر برای پیش غذا در هنگام سحری از سالاد و 
سبزیجات استفاده کنند چون مانع تشنگی افراد روزه دار در طی روز میشود.
وی
 در ادامه تصریح کرد: روزه داران در هنگام سحری نباید از مواد قندی مانند 
زولبیا بامیه و شیرینیجات دیگر استفاده کنند چون باعث تشنگی در طول روز 
میشود.
وی
 در ادامه در مورد اینکه روزه داران 
در هنگام افطاری باید از چه مواد غذایی استفاده کنند، گفت: روزه داران باید
 در هنگام افطاری از مواد قندی ساده مانند آبجوش نبات و شیرگرم در ابتدای 
غذا استفاده کنند و تا 45 دقیقه بعد از افطار هیچ غذایی نخورند و بعد از 
چهل و پنج دقیقه تنها یک سیخ جوجه کباب یا یک سیخ کباب کوبیده استفاده کنند
 خوردن سالاد و سبزیجات هرگز فراموش نشود.