شفا آنلاین>سلامت>با اصلاح عادات غذایی در حدود 40 تا 60 درصد بیماریها و نارساییهای کلیوی قابل پیشگیری بوده و بیماری بسیاری از افراد مبتلا نیز با این راهکار قابل درمان و کنترل است.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین،حسام فیضالله زاده فوق تخصص اورولوژی  گفت:
 درصد بالایی از مبتلایان به بیماریهای کلیوی، در نتیجه الگوهای نامناسب 
زندگی دچار این بیماریها شدهاند و متاسفانه تعداد افرادی که به دلیل نوع 
تغذیه خود دچار بیماری کلیه شدهاند، در حال افزایش است. 
وی
 با بیان اینکه مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، حاوی نمک بالا و بسیار شیرین 
به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم موجب ابتلا به بیماریها و نارساییهای 
کلیه میشوند، افزود: به عنوان مثال نمک زیاد موجب فشار خون بالا و مواد 
شیرین موجب دیابت میشوند و این دو بیماری از عوامل اصلی ابتلا به 
بیماریهای کلیه است.
فیضالله
 زاده تاکید کرد: با اصلاح عادات غذایی در حدود 40 تا 60 درصد بیماریها و 
نارساییهای کلیوی قابل پیشگیری بوده و بیماری بسیاری از افراد مبتلا نیز 
با این راهکار قابل درمان و کنترل است.
وی
 خاطرنشان کرد: دیابت و فشار خون بالا در مجموع عامل نزدیک به 60 درصد 
بیماریهای کلیه است و با اصلاح عادات غذایی میتوان از بروز این دو بیماری
 و در نتیجه ابتلا به بیماریها و مشکلات کلیوی که متاسفانه روز به روز در 
حال گسترش است، تا حد زیادی کاست.
فیضالله زاده گفت: علاوه بر موارد فوق باید مراقب سایر علل افزایش دهنده خطر ابتلا به بیماری کلیه نیز بود.
وی
 افزود: مصرف خودسرانه و بیش از اندازه مسکنها و داروهای ضد درد نیز نقش 
بسیار مهمی در افزایش خطر بیماریهای کلیه دارند، به طوری که حدود یک چهارم
 موارد این بیماریها قابل انتساب به مصرف مسکنها است.