شفا آنلاين:تغذیه>خواص مواد-لیموترش مبنع مناسبی برای بیماران دیابتی است و از بروز سرطان و همچنین انواع سکته جلوگیری میکند. در فصل گرما میتوان آن را در کنار آب مصرف کرد، چراکه عطش روزانه را کاهش میدهد و به افزایش زمان ماندگاری آب در بدن کمک شایانی میکند.
  	 	
به گزارش شفا آنلاين،کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: لیموترش منبع غنی از ویتامین C
 است و دیابتیها و مبتلایان به فشار خون نباید مصرف این منبع غنی را 
فراموش کنند.
نسرین یادگاری با تأکید بر مصرف لیموترش به صورت تازه 
گفت: در افرادی که مبتلا به فشار خون هستند با مصرف لیموترش به جهت مزه 
ترش، اسیدسیتریک و املاح سدیم، منیزیم و پتاسیم موجود در آن، فشار خون کاهش
 مییابد و آنتیاکسیدان موجود در آن باعث باز شدن جداره رگها و نهایتاً 
فعال شدن ماهیچههای عروق بدن و کاهش فشار خون میشود.
وی افزود: 
بهترین حالت مصرف لیموترش مصرف به شکل تازه است و مصرف آن به جهت اینکه 
منبع غنی فیبر و آنتیاکسیدان است برای هیچ گروه سنی ممنوعیتی ندارد.
استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه میشود.
این
 کارشناس تغذیه با تأکید بر اینکه در مصرف لیموترش نباید صرفاً به مصرف آب
 آن اکتفا کرد، افزود: فیبر موجود در آب میوه فیبر محلول است اما، پرزهای 
این میوه علاوه بر ویتامین C و آنتیاکسیدان باعث رسیدن فیبر نامحلول به 
بدن میشوند.
لیموترش مبنع مناسبی برای بیماران دیابتی است و از 
بروز سرطان و همچنین انواع سکته جلوگیری میکند. در فصل گرما میتوان آن 
را در کنار آب مصرف کرد، چراکه عطش روزانه را کاهش میدهد و به افزایش زمان
 ماندگاری آب در بدن کمک شایانی میکند.
یادگاری با اشاره به لزوم 
بریدن لیموترش با چاقوی تیز عنوان کرد: استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو
 منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه میشود و همچنین در 
نگهداری آن باید مواردی همچون نگهداری با نایلون در یخچال مورد نظر قرار 
گیرد چراکه واکنش آن با هوای درون یخچال، ویتامین C موجود در لیمو را کاهش 
میدهد.
ایسنا