شفا آنلاین:آناناس دارای ویتامین ث است و این ویتامین پیشساز مادهای به اسم کلاژن است.
  	 	
وی
 افزود: در هنگام کلاژن سازی قوام پوست و عروق خونی افزایش می یابد. 
ویتامین ث موجود در آناناس باعث شده، که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی باشد وا
 ز ویتامینهای محلول در آب محسوب میگردد که باعث جلوگیری از صدمات و 
بازتر شدن عروق جهت گردش خون بیشتر می گردد. 
وی 
در پایان گفت: سه چهارم لیوان آناناس یک واحد میوه حساب می شود و معادل 60 
کالری انرژی دارد ولی اگر به صورت کمپوت مصرف گردد، بدلیل شکر موجود درآن، 
میزان کالری افزوده میگردد.