| کلسترول تام | کلسترول تام |
| (کانادا و کشورهای اروپایی) | (ایالات متحده و برخی کشورها) |
| میلی مول در لیتر ((mmol/l | میلی مول در لیتر ((mmol/l |
مطلوب | کمتر از 5/2 | کمتر از 200 |
در معرض خطر | 5/2-6/2 | 239-200 |
با شانس خطر قطعی | 6/2< | 240< |
| ||
| LDL | LDL |
مطلوب در افراد با ریسک بسیار بالای بیماری قلبی | کمتر از 1/8 | کمتر از 70 |
مطلوب در افراد با ریسک بیماری فلبی | کمتر از 2/6 | کمتر از 100 |
نزدیک به مطلوب | 2/6-3/3 | 129-100 |
در مرز شروع خطر | 3/4-4/1 | 159- 130 |
میزان بالا | 4/1-4/9 | 189-160 |
خیلی بالا | >4/9 | 190 و بالاتر |
| ||
| HDL | HDL |
میزان کمتر از مطلوب | کمتر از 1/1(آقایان) | کمتر از 40 (آقایان) |
کمتر از 1/3(بانوان) | کمتر از 50 (خانم ها) | |
خوب | 1/3-1/5 | 59-50 |
بهترین حالت | بالاتر از 1/5 | 60 و بالاتر |
| ||
| تری گلیسرید | تری گلیسرید |
مطلوب | کمتر از 1/7 | کمتر از 150 |
در مرز خطر | 1/7-2/2 | 199-150 |
بالا | 2/3-5/6 | 499-200 |
بسیار بالا | بالاتر از 5/6 | 500و بالاتر |