کد خبر: ۳۷۴۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026February 07

کاسبی فروشگاه ها با کالابرگ

کالابرگ جدید با این هدف به مردم پرداخت شد که بخشی از فشار اقتصادی ناشی از حذف ارز ارزان جبران شود. اما حالا شاهد اتفاق عجیبی در بازار هستیم.

شفاآنلاین »عمومی  با حذف ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی شاهد افزایش قیمت در برخی از مواد غذایی بودیم. در این میان کالابرگ ۱ میلیون تومانی به تمام مردم ایران پرداخته شد تا حدودی شاهد جبران این افزایش قیمت ‌ها باشیم. اما آنطور که به نظر می‌رسد افزایش قیمت‌ها به حدی است که به هیچ وجه با کالابرگ ۱ میلیون تومانی جبران نخواهد شد.

  به گزارش شفاآنلاین حال در فضای مجازی شاهد ایجاد یک بازار سیاه برای فروش کالابرگ هستیم. برخی از افراد کالابرگ خود را با قیمت پایین‌تر به فروش می‌رسانند. 

در کنار این مورد برخی از فروشگاه‌ها نیز از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند. آن‌ها اعتبار کالابرگ افراد را نقد می‌کنند اما در مقابل ۱۵ درصد از مبلغ را برای خود برمی‌دارند.

 

 

نظرات بینندگان