کد خبر: ۳۷۴۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026February 04

سایپا هم وارد موج گرانی خودرو شد

نامه درخواست رسمی سایپا برای افزایش قیمت محصولات منتشر شد.

شفاآنلاین »عمومی  سایپا در نامه‌ای رسمی به سازمان بورس و اوراق بهادار، از افزایش قیمت محصولات خود خبر داد. علی شیخ‌زاده، مدیرعامل این شرکت، گفت که قیمت‌های جدید در مراحل نهایی تأیید قرار دارند و محصولاتی چون شاهین، کوییک و ساینا تحت تأثیر قرار می‌گیرند. همچنین درخواست شد تا نماد معاملاتی شرکت موقتاً متوقف شود تا از نوسانات قیمتی جلوگیری شود.

به گزارش شفاآنلاین مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با ارسال نامه‌ای به سازمان بورس و اوراق بهادار، از افزایش قیمت محصولات این شرکت خبر داد.

بر اساس آخرین اخبار خودرو، علی شیخ‌زاده، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در نامه‌ای رسمی به سازمان بورس و اوراق بهادار از افزایش نرخ محصولات تولیدی این شرکت خبر داده است. وی در این مکاتبه تأیید کرده که قیمت‌های جدید در مراحل نهایی اخذ تأییدیه و ابلاغ رسمی قرار دارند.

افزایش قیمت محصولات سایپا قطعی شد

IMG_20260203_224550_329

 

به گفته مدیرعامل سایپا، نامه افزایش قیمت محصولات این شرکت با هدف تناسب بیشتر میان هزینه‌های تولید و قیمت فروش و در چارچوب سیاست‌های نظارتی صورت می‌گیرد. بدین ترتیب احتمالاً اکثر محصولات پرتیراژ سایپا همچون شاهین، کوییک و ساینا با افزایش نرخ مواجه خواهند شد.

 
 
نظرات بینندگان