کد خبر: ۳۷۱۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025December 04

خوراکی‌های سوخته چرا می‌توانند خطرناک باشند؟/فیلم

سوختگی غذا تنها طعم آن را تلخ نمی‌کند، بلکه می‌تواند پیامدهای نامطلوبی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد.
تعداد بازدید : 0

شفاآنلاین »سلامت»  ته‌دیگ و غذاهای برشته برای بسیاری از افراد جذاب‌اند، اما زمانی که مواد غذایی بیش از حد حرارت می‌بینند و می‌سوزند، ترکیباتی مانند آکریلامید و هیدروکربن‌های آروماتیک در آن‌ها تشکیل می‌شود؛ موادی که مطالعات علمی نشان داده‌اند مصرف طولانی‌مدتشان می‌تواند خطر بروز برخی انواع سرطان را افزایش دهد.

به گزارش شفاآنلاین سوختگی غذا تنها طعم آن را تلخ نمی‌کند، بلکه می‌تواند پیامدهای نامطلوبی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد.

سلامتی از همین انتخاب‌های کوچک و روزمره آغاز می‌شود.

نظرات بینندگان