
شفاآنلاین »سلامت» مطالعات جدید نشان میدهند برخی انتخابهای غذایی میتوانند در کاهش فشار خون تاثیر چشمگیری داشته باشند.
به گزارش شفاآنلاین یکی از این گزینهها اسفناج است که بهعنوان یک منبع غنی از نیترات و پتاسیم شناخته میشود و میتواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
پزشکان و متخصصان تغذیه بر این باورند که اسفناج میتواند از طریق شل کردن رگهای خونی و کمک به تنظیم سطح سدیم در بدن، فشار وارده بر سیستم قلبیعروقی را کاهش دهد. تحقیقات اخیر نشان دادهاند که مصرف سبزیجات برگ سبزدار مانند اسفناج میتواند در کنترل فشار خون هم موثر باشد. اسفناج یک منبع غنی از پتاسیم است که به تنظیم سطح سدیم در بدن کمک میکند و میتواند فشار وارد بر سیستم قلبیعروقی را کاهش میدهد. البته در کنار تغییرات رژیم غذایی، ورزش منظم، کنترل وزن، خواب کافی، کاهش استرس و اجتناب از مصرف دخانیات نیز اهمیت بالایی دارد. از طرفی متخصصان قلب توصیه میکنند افراد برای ارزیابی و کنترل فشار خون خود حتما با پزشک مشورت کنند.