شفاآنلاین»سلامت» سیبها علاوه بر داشتن قندهای طبیعی، حاوی فیبر، آب و مواد مغذی مفیدی هستند که باعث کند شدن هضم و جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون میشوند.
به گزارش شفاآنلاین؛ برای افراد سالم، سیب یک میانوعده مغذی است که انرژی پایدار فراهم میکند و به سلامت قلب و روده کمک میکند.
برای افراد مبتلا به پیشدیابت یا دیابت نیز میتوان سیب را در رژیم غذایی گنجاند.دکتر رایت میگوید: «ترکیب سیب با پروتئینهایی مثل کره بادامزمینی یا پنیر میتواند افزایش قند خون را حتی بیشتر کنترل کند.»او همچنین تأکید میکند که اندازه وعده و مجموع کربوهیدرات مصرفی در طول روز اهمیت زیادی دارد.