شفاآنلاین»سلامت» یکی از مهمترین توصیههای متخصصان تغذیه مصرف پروتئین کافی در دوره سالمندی است، چون با افزایش سن بهطور طبیعی توده عضلانی و عملکرد آن کاهش پیدا میکند.
به گزارش شفاآنلاین: این فرایند بهعنوان سارکوپنی شناخته میشود و یک فرد سالم بهطور متوسط 3تا 8درصد از توده عضلانی خود را در دهههای بعد از 40تا 50سالگی از دست میدهد. البته برخی تصور میکنند که سارکوپنی مشکل بزرگی نیست، اما اثرات
طولانی مدت آن میتواند بهطور جدی بر کیفیت زندگی افراد تأثیر بگذارد. به همین دلیل میتوان با مصرف مواد مغذی مناسب، همراه با سبک زندگی فعال، سرعت شروع و اثرات این اختلال را کاهش داد.
بهتر است در سبد غذایی دوره سالمندی این خوراکیها را بگنجانید: تخممرغ، آجیل، گوشت مرغ و بوقلمون، ماست و شیر، گوشت قرمز بدون چربی مانند گوشت گاو، ماهی تن، ماهی سالمون، میگو، صدف و سایر غذاهای دریایی، جو دوسر، کینوا و لوبیا.