کد خبر: ۳۶۷۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025September 15

شیر رو باید چند دقیقه بجوشونیم؟ /فیلم

شیر خام، به خصوص شیرهای محلی و سنتی، ممکن است در معرض آلودگی به میکروب‌ها و باکتری‌های خطرناک قرار داشته باشد، یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین روش‌ها برای کاهش خطرات بهداشتی ناشی از مصرف شیر خام، جوشاندن آن است
تعداد بازدید : 0

شفاآنلاین»سلامت» یکی از بیماری‌های هزار چهره ای که بشر رو گرفتار میکنه،همینه.مرموز و موذی!مطالعات زیادی نشون دادن که نیازی به جوشاندن بیست دقیقه ای شیر نیست.

نظرات بینندگان