کد خبر: ۳۶۶۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025August 26

ارتباط مصرف ۳ میوه با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ

افزایش نرخ ابتلا به سرطان روده بزرگ در افراد زیر ۵۵ سال، نگرانی‌هایی را در مورد عوامل مؤثر در این روند ایجاد کرده است، رژیم غذایی به عنوان یک عامل بالقوه برای جلوگیری از این بیماری مورد توجه قرار گرفته است. 

شفاآنلاین»سلامت»میزان مرگ و میر ناشی از سرطان روده بزرگ در افراد زیر ۵۵ سال از اواسط دهه ۲۰۰۰ به طور سالانه حدود ۱ درصد افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود که تعداد تشخیص‌ها در افراد زیر ۵۰ سال تا سال ۲۰۳۰ دو برابر شود. 

به گزارش شفاآنلاین افزایش نرخ ابتلا به سرطان روده بزرگ در افراد زیر ۵۵ سال، نگرانی‌هایی را در مورد عوامل مؤثر در این روند ایجاد کرده است، رژیم غذایی به عنوان یک عامل بالقوه برای جلوگیری از این بیماری مورد توجه قرار گرفته است. 

در حالی که کارشناسان هنوز در مورد علت این افزایش نگران‌کننده بحث می‌کنند، یکی از راه‌های مقابله می‌تواند در رژیم غذایی شما نهفته باشد.

بر اساس یک مطالعه در سال ۲۰۲۳، مصرف برخی میوه‌ها مانند هندوانه، سیب و کیوی با کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط است. هندوانه به دلیل دارا بودن لیکوپن و آب فراوان، سیب با سازوکارهای نامشخص و کیوی به دلیل داشتن فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها، به عنوان عوامل محافظت‌کننده معرفی شده‌اند.

نظرات بینندگان