کد خبر: ۳۶۴۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025July 14

حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ساختمان انجمن علمی مغز و اعصاب ایران

رئیس انجمن مغز و اعصاب ایران گفت: استرس‌های جنگی می‌تواند منجر به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و بیماری‌های روان‌تنی شود.

شفاآنلاین»سلامت»  رئیس انجمن بیماری‌های مغز و اعصاب ایران با اشاره به شرایط بحرانی اخیر کشور و حمله و جنایات رژیم صهیونیستی به نقاطی در کشور و پایتخت، از آسیب جدی به محل استقرار این انجمن در تهران بر اثر حمله موشکی رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش شفاآنلاین: دکتر محمود معتمدی اظهار داشت: متأسفم که کشور عزیزمان در چنین شرایطی هدف هجوم دشمنان بیگانه قرار گرفته است. واقعیت این است که انجمن ما، نهادی تخصصی و غیرسیاسی در حوزه سلامت است و نه نیروی نظامی و نه وابسته به هیچ ساختار سیاسی یا امنیتی.

دکتر معتمدی یادآور شد: متأسفانه ساختمانی که انجمن در آن مستقر بود در مجاورت ساختمانی قرار داشت که به‌نظر می‌رسد هدف حمله موشکی یا پهپادی دشمن قرار گرفت و در نتیجه، آپارتمان محل استقرار انجمن مغز و اعصاب دچار آسیب جدی شد، به‌گونه‌ای که دیگر امکان برگزاری جلسات و ادامه فعالیت‌های عادی در آن محل وجود ندارد.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با اشاره به برگزاری باشکوه روز جهانی مغز در سال گذشته افزود: در ۲۲ جولای سال گذشته، هم‌زمان با ۳۱ تیر، روز جهانی مغز را با حمایت وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و شهرداری تهران به‌صورت باشکوهی در پایتخت برگزار کردیم و توانستیم با ارائه اطلاعات کاربردی و علمی، گامی در مسیر آگاهی‌بخشی به مردم در زمینه بیماری‌های مغز و اعصاب برداریم.

وی ابراز تأسف کرد: امسال به‌دلیل شرایط پیش‌آمده، هیئت مدیره انجمن تصمیم گرفت روز جهانی مغز را در شهر مشهد برگزار کند. خوشبختانه نهادهای مختلف، از جمله شهرداری تهران و مشهد، همکاری مناسبی داشتند و با هماهنگی‌های صورت‌گرفته سالنی در اختیار ما قرار داده شد تا بتوانیم میزبان مردم، بیماران و علاقه‌مندان باشیم و در حضور متخصصان مغز و اعصاب، همایش‌هایی با محوریت سخنرانی‌های علمی، پرسش و پاسخ با بیماران و ارائه نکات آموزشی برگزار کنیم.

رئیس انجمن بیماری‌های مغز و اعصاب ایران با اشاره به محورهای این همایش گفت: علاوه بر مباحث علمی مرتبط با بیماری‌های مغز و اعصاب، در این برنامه به موضوعات اجتماعی نظیر نه به تصادفات، نقش هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری‌های مغز و اعصاب و همچنین تأثیر تغذیه بر سلامت مغز نیز خواهیم پرداخت.

دکتر معتمدی همچنین به اهمیت توجه به سلامت روان در شرایط جنگی اشاره کرد و افزود: بدون تردید، پزشکان همان‌گونه که در دوران کرونا در کنار مردم بودند، اکنون نیز در این شرایط دشوار، با حفظ اصول اخلاق پزشکی و رازداری، در خدمت مردم خواهند بود.

او بر این باور است: با توجه به فشار روانی ناشی از حوادث اخیر، به‌ویژه بر کودکان، احتمال افزایش اضطراب، استرس و حتی بروز سندروم PTSD و سایر اختلالات سایکوسوماتیک وجود دارد. در این زمینه، همکاران روانپزشک ما نقش بسیار مهمی در حمایت از مردم دارند، اما نباید از مسئولیت مهم خانواده‌ها و والدین نیز غافل شد.

دکتر معتمدی ادامه داد: آنان باید تلاش کنند تا با ایجاد حس آرامش، فشارهای روانی را برای کودکان به حداقل برسانند و از نیروی جوان کشور در برابر این بحران‌ها محافظت کنند تا آینده‌سازان ایران عزیز، در مسیر رشد و توسعه قرار گیرند.

برچسب ها: استرس
نظرات بینندگان