شفاانلاین»سلامت دانه های روغنی و یا همان آجیل ها همانند گردو، بادام،کشمش، فندق، سویا، نخودچی، تخمه آفتابگردان و کنجد و سایر این قبیل دانه ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است که باید به مصرف آن توجه بیشتری کرد.
به گزارش شفاآنلاین کارشناسان تغذیه معتقدند که دانه های روغنی (آجیل ها) حاوی دو ترکیب فیبر و پروتئین هستند که هر دو به عنوان مهم ترین عناصر در سوزاندن چربی و کاهش وزن به حساب می آیند. شما می توانید با استفاده از مغزهای آجیل به عنوان یک میان وعده مفید و مغذی از خوردن تنقلات چاق کننده نظیر چیپس ها یا دیگر موارد خودداری کرده و بدین ترتیب نه تنها جلوی گرسنگی خود را می گیرید بلکه تا حدود زیادی به سوزاندن چربی و فرآیند لاغری خود کمک خواهید کرد.