کد خبر: ۳۵۹۶۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025April 17

پوست موز یک ماده غذایی شگفت‌انگیز و منبع غنی از مواد مغذی

افزودن پوست موز به محصولات پخته شده می‌تواند میزان فیبر، منیزیم، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها را افزایش دهد. علاوه بر این، استفاده از پوست موز به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک می‌کند.

شفاانلاین»سلامت» مطالعات نشان داده‌اند که پوست موز، در صورت فرآوری مناسب (مانند سفید کردن، خشک کردن و آسیاب کردن به آرد)، می‌تواند در تهیه محصولات پخته شده مورد استفاده قرار گیرد و از نظر طعم و ارزش غذایی با محصولات تهیه شده از آرد گندم رقابت کند.

به گزارش شفاآنلاین افزودن پوست موز به محصولات پخته شده می‌تواند میزان فیبر، منیزیم، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها را افزایش دهد. علاوه بر این، استفاده از پوست موز به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک می‌کند.

برچسب ها: فواید پوست موز
نظرات بینندگان