کد خبر: ۳۵۶۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025February 05

کارد به استخوان بهورزان رسید

جمعی از بهورزان و کارکنان بهداشتی مشهد در اعتراض به تبعیض‌های حقوقی و بی‌عدالتی در پرداخت‌ها تجمع کردند. آن‌ها با سردادن شعارهایی خواستار افزایش حقوق، بهبود وضعیت معیشتی و اجرای عادلانه نظام پرداخت شدند.

شفاانلاین»سلامت»جمعی از بهورزان و کارکنان بهداشتی مشهد در اعتراض به بی‌عدالتی و تبعیض در پرداخت‌ها، دست به تجمع اعتراضی زدند. این تجمع که با حضور تعداد زیادی از نیروهای بهداشتی برگزار شد، بیانگر نارضایتی گسترده این قشر از وضعیت معیشتی و تبعیض در مقایسه با سایر کارکنان دولتی بود.

به گزارش شفاآنلاین:یکی از معترضان اظهار داشت: «ما به عنوان اولین خط دفاعی نظام سلامت، در سخت‌ترین شرایط در روستاها و مناطق دورافتاده خدمت می‌کنیم، اما حقوق و مزایای ما در مقایسه با سایر کارمندان دولت بسیار پایین‌تر است. انتظار داریم مسئولان به مطالبات ما توجه کنند.»

کارد به استخوان بهورزان رسیده

تجمع‌کنندگان خواستار اجرای عادلانه نظام پرداخت و افزایش حقوق و مزایا بر اساس سختی کار و اهمیت خدمات بهداشتی بودند. آنان همچنین نسبت به عدم اجرای صحیح طرح‌های تشویقی و مزایای شغلی اعتراض داشتند و از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی خواستند تا به مشکلاتشان رسیدگی کنند.

این تجمع در حالی برگزار شد که پیش‌تر نیز برخی از کارکنان بهداشت و درمان در نقاط مختلف کشور نسبت به تبعیض‌های موجود در پرداخت‌ها اعتراض کرده بودند. بهورزان تأکید کردند که در صورت ادامه این بی‌توجهی، اعتراضات گسترده‌تری را پیگیری خواهند کرد./سلامت نیوز

نظرات بینندگان