به گزارش شفا آنلاین:وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت شبکه بهداشتی کشور و نقش آن در سربلندی جمهوری اسلامی در سطح جهانی، اظهار داشت: «شاخصهایی همچون کاهش مرگومیر مادران و نوزادان، از موفقیتهای این شبکه به شمار میروند.»
ظفرقندی با اشاره به قانون «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده»، توضیح داد که از ۷۳ ماده این قانون، ۳۰ ماده به وزارت بهداشت مرتبط نمیشود و تاکید کرد که تمام دستگاهها باید در این زمینه همکاری کنند. او افزود: «رئیسجمهور و مجلس باید به اجرای بهتر این قانون کمک کنند، به ویژه با تامین بودجه لازم.»
وزیر بهداشت همچنین به برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع اشاره کرد و بیان کرد که این برنامهها باید به صورت ملی اجرا شوند. وی به نبود بودجه در سال جاری برای این برنامهها انتقاد کرد و خواستار توجه ویژه به مسائل اقتصادی پزشکان حاضر در این طرح شد.
ظفرقندی در پایان بر اهمیت برخورداری از ساختار منسجم در شبکه بهداشتی تاکید کرد و گفت: «به منظور بهبود خدمات به مردم، باید نیروی انسانی، اقتصاد و ساختار به یکدیگر متصل شوند و مشکلات مردم در کانون توجه قرار گیرد.»
این اظهارات وزیر بهداشت نشاندهنده عزم جدی این وزارتخانه برای حل مشکلات جمعیتی و بهبود نظام سلامت کشور است و نیاز به همکاری تمامی نهادهای دولتی و عمومی را به وضوح بیان میکند.