به گزارش شفا آنلاین:وی افزود: معوقات و مطالبات پرستاران مهمترین مشکل مطرح شده در این جلسات بود، چراکه همین موضوع نیز منجر به نارضایتی پرستاران در برخی شهرها شده و باید توجه ویژه ای به این موضوع شود.
صادق نیت با بیان اینکه در زمینه مطالبات پرستاران اقدامات مؤثری توسط رئیس جمهور و وزیر بهداشت انجام شده است، ادامه داد: موضوع تعرفه گذاری خدمات پرستاری و مشکلات پیش روی این قانون نیز با معاونت درمان وزارت بهداشت بحث و بررسی شد و در این زمینه باید اقدامات اساسی به منظور اجرای بهتر آن صورت گیرد.
مشاور وزیر بهداشت و سرپرست حوزه وزارتی در ادامه خاطرنشان کرد: موضوع فوق العاده خاص، ارتقای بهره وری و عدالت نیز از دیگر موضوعات مهمی است که باید مورد پیگیری قرار گیرد.
صادق نیت با تاکید بر توجه همه جانبه به تمامی گروههای بالینی، عنوان کرد: در مورد گروه پرستاری به عنوان بزرگترین و مهمترین اعضای کادر درمان، باید توجه ویژهتری صورت گیرد.
وی ادامه داد: باید در کنار یکدیگر قرار گیریم و کمک کنیم تا مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی برطرف شود.
مشاور وزیر بهداشت و سرپرست حوزه وزارتی با بیان اینکه استفاده از ابزار و قوانین مصوب بهترین راه حل برای اجرایی شدن و برطرف شدن مشکلات است، یادآور شد: در این زمینه باید رایزنیها و پیگیریها نیز از طریق مجلس شورای اسلامی صورت گیرد.