شفا آنلاین:در رابطه با مصرف خوراکیهای ترش تنها فاکتور مهم، میزان اسیدی بودن آنها است.
  	 	به گزارش 
شفا آنلاین،پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: در رابطه با مصرف خوراکیها ترش تنها فاکتور مهم میزان اسیدی بودن آنها و سازگار بودن با معده افراد است.
وی افزود: میزان اسید ترشی باید به مقداری باشد که برای افراد قابل تحمل بوده و آنها را دچار معده درد نکند.
وی
 ادامه داد: اگر افراد دچار التهاب معده، افزایش ترشح بیش از حد اسید معده 
یا رفلاکس نباشند در حد متعادل میتوانند از خوراکیهای ترش استفاده کنند.
فرهبخش
 گفت: استفاده از لواشک به دلیل دارا بودن خواص میوهها و اینکه املاح و 
ویتامین را به بدن منتقل میکنند توصیه میشود البته به شرطی که 
استانداردها رعایت شده باشد.
فرهبخش در پایان 
خاطر نشان کرد: ترشی به دلیل اینکه فرآیند تخمیر در آن صورت میگیرد به 
مقدار زیادی از خواص آن کاسته میشود و فقط به عنوان یک اشتهاآور مصرف آن 
مناسب است اما اگر به صورت مداوم استفاده گردد باعث ایجاد ورم معده میشود.