شفاآنلاین>سلامت> امروزه افزایش اسید اوریک در بدن انسان یکی از مشکلات شایع پزشکی به شمار
می رود که پیامدهای مختلفی را چون خطر ابتلا به نقرس، سنگ های کلیوی و
نارسایی کلیه ها را به دنبال دارد.تحقیقات نشان می دهد که بالا بودن این
ماده در بدن، عمر انسان راکوتاه تر می کند. آنها با مطالعه روی بیش از 26 هزار زن و مرد و بررسی تأثیر بالا بودن اسید اوریک در طول عمر آنها به نتایج شگفت انگیزی دست یافتند. این تحقیقات نشان می دهد که افزایش اسید اوریک در مردان در محدوده کم تر از 238 میکرومول در لیتر به طور متوسط 5/9 سال از عمر آنها می کاهد؛ این در حالی است که بالا بودن اسید اوریم در زنان زمانی که بیشتر از 535 میکرومول در لیتر برسد، حدود 7/11 سال کم تر عمر می کنند.
محققان همچنین دریافتند افرادی هم که سطح اسید اوریک آنها بالاتر از 416 میکرومول در لیتر باشد، مانند زنان در معرض خطر، به طور تقریبی 6 سال زودتر از زنانی که اسید اوریک طبیعی دارند، جان خود را از دست می دهند.
پزشکان توصیه می کنند که مصرف رژیم غذایی سرشار از «پورین» تا حد زیادی در بالا رفتن اسید اوریک تأثیر دارد بنابراین برای کاهش آن باید از مصرف موادغذایی حاوی پورین خودداری کنید. پورین، یک ترکیب شیمیایی است که اسید اوریک را حین هضم غذا به اسید اوریک تجزیه می شود. این ترکیب در بسیاری از موادغذایی گیاهی و حیوانی وجود دارد.