افزایش مصرف نمک باعث بروز بیماریهای فشار خون و قلبی عروقی و مشکلات کلیوی میشود؛ به همین دلیل مردم باید مراقب میزان مصرف نمک در سبد غذایی روزانه خود باشند

شفاآنلاین>سلامت>مدیر برنامههای بهبود تغذیه با اشاره به میزان مجاز روزانه مصرف نمک، گفت: ایرانیان ۲ برابر استاندارد جهانی نمک مصرف میکنند.
به گزارش شفاآنلاین،اصلاح استانداردهای میزان مصرف نمک و محتوای نمک و شکر درست می شود/ ایرانیان بیش از ۲ برابر مردم دنیا نمک مصرف میکنندرضا عزتیان، مدیر برنامههای بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت ، اظهار کرد: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، نباید بیش از سه گرم نمک در روز استفاده کرد، این در حالی است که میزان مصرف نمک<Salt>روزانه در ایران بالای پنج گرم است.
وی افزود: به همین منظور وزارت بهداشت، بازرسیهای مستمر را در سراسر کشور با هدف اندازهگیری میزان نمک مصرفی در تهیه نان و نبود ماده جوهر قند، انجام میدهد.
عزتیان تاکید کرد: یکی از برنامههای وزارت بهداشت برای اصلاح تغذیه مردم در زمینه مصرف نمک، برگزاری دورههای آموزشی در خانههای بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت است . خوشبختانه با انجام این کلاسهای آموزشی میزان مصرف نمک در بین مردم ایران کاهش پیدا کرده است.
مدیر برنامههای بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت بیان کرد: نشستهای مشترکی بین وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد انجام شده است که یکی از اهداف آن، اصلاح استانداردهای محتوای نمک و شکر است و بسته به شرایط موجود سعی میشود تا روند میزان مصرف نمک در بین مردم اصلاح شود.
وی گفت: افزایش مصرف نمک باعث بروز بیماریهای فشار خون و قلبی عروقی و مشکلات کلیوی میشود؛ به همین دلیل مردم باید مراقب میزان مصرف نمک در سبد غذایی روزانه خود باشند.
عزتیان یادآوری کرد: مصرف نانهای شور یکی از عادت غذایی مردم شده است که این مسئله نیز باید اصلاح شود.yjc