محدودیت مصرف نمک، مصرف کافی مایعات و ورزش و تحرک کافی برای بهبود عملکرد کلیه ها و پیشگیری از مشکلات کلیوی ضروری است

شفا آنلاین>سلامت>عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی و پزشک متخصص کلیه گفت : عفونت های ادراری مکرر دوران کودکی ، بیماری های روماتولوژی و سیستم ایمنی با منشا ناشناخته و بیماری های به موقع درمان نشده نظیر فشار خون و دیابت زمینه ابتلا به نارسایی کلیه را فراهم می آورد.
به گزارش
شفا آنلاین: دکتر «علیرضا گلشن» افزود : بهترین درمان برای نارسایی کلیه در افراد دیالیزی ، پیوند کلیه است.
وی تصریح کرد : با توجه به آن که نارسایی کلیوی<
Kidney> در ابتدا بدون علامت است، بررسی وضعیت کلیه ها برای پیشگیری از دیالیز و عمل پیوند ضروری به نظر می رسد.
دکتر گلشن همچنین، بر ضرورت بررسی کلیه ها در سنین بالای ۳۵ سال تاکید کرد و گفت : محدودیت مصرف نمک، مصرف کافی مایعات و ورزش و تحرک کافی برای بهبود عملکرد کلیه ها و پیشگیری از مشکلات کلیوی ضروری است.
وی در ادامه افزود: با توجه به آن که برخی از ناراحتی های کلیوی نظیر نارسایی با بی علامتی همراه است، بررسی وضعیت کلیه ها<
kidneys> بعد از ۳۵ سالگی در پیشگیری از عواقب جبران ناپذیر تاثیر به سزایی دارد.
دکتر گلشن در ادامه، با تاکید بر لزوم مصرف کافی مایعات برای بیماران کلیوی ، افزود : مصرف مایعات باید به اندازه باشد زیرا هم مقدار کم و هم مقدار زیاد آن به سلامت کلیه ها خدشه وارد می کند.وی تصریح کرد : بهترین شاخص ارزیابی مصرف مایعات رنگ ادرار است که باید به رنگ روشن باشد.
وی با بیان این که نمک مضرترین ماده برای بیماران کلیوی است، افزود: لازم است تغییرات فرم ادراری جدی گرفته شود و هر گونه علامت نظیر تکرر، سوزش، بی اختیاری و انسداد ادراری و تغییر رنگ آن به ویژه رنگ خونی باید جدی گرفته شود و مراجعه به پزشک متخصص با بروز این علایم ضروری است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود : وجود خون در ادرار یا علایم دیگر به طور معمول نشانه یک بیماری سیستم ادراری است که تشخیص آن با انجام آزمایشات به دستور پزشک قطعی می شود.سینا پرس