در حال حاضر بیش از ٧٥٠ مرکز هوم کر(مراقبت در منزل) در کشور وجود دارد که باید تا پایان برنامه ششم توسعه به ١٨٠٠مرکز در کشور برسد
شفا آنلاین>سلامت>معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر 750 مرکز پرستاری در منزل کشور فعال است، گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه این مراکز به 1800 مرکز افزایش میباید.
به گزارش شفا آنلاین، مریم حضرتی در سفر به استان گیلان، ضمن بازدید شبانه از بیمارستان های رازی و 17 شهریور رشت در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهارداشت: خوشبختانه در بازدیدی که از دو بیمارستان رازی و17شهریور داشتم پرستاران این استان با انگیزه و با مدیریت و برنامه ریزی شده خوب و نگاه تیمی بسیار قوی در دانشگاه مشغول فعالیت هستند و در موارد بسیاری شاخص های دانشگاه به شاخصهای who(چه کسی) نزدیک است.
معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به مطالعه کوهورت ارتباط و تعامل خوب بر روند سالمندی موفق را تاثیر گذار دانست و گفت: جمعیت ایران به سمت سالمندی در حرکت است و تا 30 سال آینده کشور پیری خواهیم داشت و کشور سالمند و پیر مشکلات خاص خود را دارد و باید از امروز به فکر سلامت جامعه باشیم تا دوران سالمندی موفق و سالمی را داشته باشیم.
وی پوشش بیمه ای مراکز مشاوره و مراقبت در منزل را یکی از اقدامات مثبت و شایسته دانست و افزود: در حال حاضر بیش از ٧٥٠ مرکز هوم کر(مراقبت در منزل) در کشور وجود دارد که باید تا پایان برنامه ششم توسعه به ١٨٠٠مرکز در کشور برسد.