تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 10
طرز تهیه سوپ ساده و دلچسب پاستا و سبزیجات
با رسیدن فصل سرما و سرماخوردگی بازار سوپ و غذاهای گرم و سالم گرم میشود
شفاآنلاین>تغذیه> این سوپ در ۳۰ دقیقه آماده میشود، اما سرشار از سبزیجات است و آنقدر کامل هست که بتوانید به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار میل کنید.
به گزارش شفاآنلاین، با رسیدن فصل سرما و سرماخوردگی بازار سوپ و غذاهای گرم و سالم گرم میشود. این سوپ در ۳۰ دقیقه آماده میشود، اما سرشار از سبزیجات است و آنقدر کامل هست که بتوانید به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار میل کنید. موادی که برای تهیه این سوپ خوشمزه در این مطلب آورده ایم برای ۴ تا ۶ نفر کافیست و ۱۹۱ کیلوکالری دارد.
مواد لازم:
-یک قاشق غذاخوری روغن زیتون(olive oil) یا روغن آواکادو یا کره -یک پیمانه هویج خرد شده -یک پیمانه کرفس خرد شده -سه چهارم پیمانه پیاز زرد خرد شده -یک پیمانه لوبیا خرد شده -۵ حبه سیر رنده شده -یک قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، آویشن، ریحان خشک) -یک عدد برگ بو -یک پیمانه کدو سبز خرد شده -دو عدد گوجه خرد شده -تا ۴۰۰ گرم لوبیا سفید (به مقدار دلخواه)، خیس کرده و آبکشی شده -۶ پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات -نصف پیمانه پاستا -نصف پیمانه نخود فرنگی -۱ تا ۲ قاشق چایخوری نمک -یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه -پنیر پارمیزان به میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱ - یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و روغن را در آن گرم کنید. هویج، کرفس، پیاز و مقداری نمک را در آن بریزید. آنها را در روغن تفت دهید تا پیازها نیمه شفاف و سبزیجات شروع به شیرین شدن کنند (حدود ۵ تا ۷ دقیقه). سیرها، لوبیا سبز، ادویه ایتالیای و برگ بو را به آن اضافه کنید. با قاشق هم بزنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا بوی خوش ادویه و سیرتان دربیاید.
۲ - کدو سبز، گوجه، لوبیا سفید و آب گوشت یا سبزیجات خود را اضافه کنید. به مدت ۲۵ دقیقه سوپ را بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند. میتوانید نوع لوبیا را با توجه به علایق و دسترسی خود تغییر دهید و از هر لوبیایی که دوست دارید استفاده کنید.
۳ - بعد از ۲۵ دقیقه ماکارونی را اضافه کنید و ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا زمانی که نودلها قابل خوردن شوند. در نهایت نخود فرنگی را اضافه کنید. اجاق را خاموش کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید. مقدار نمک و فلفل بستگی به این دارد که آب گوشت یا سبزیجاتتان حاوی نمک و فلفل باشد یا خیر. توصیه میکنیم با نصف قاشق چایخوری نمک شروع کنید، هم بزنید، بچشید و اگر نیاز بود باز هم نمک اضافه کنید.
۴ - در مرحله آخر مقداری پنیر پارمسان روی سوپ(Soup) ریخته و میل کنید.