کد خبر: ۱۶۱۱۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 01

کنترل فشار خون با خوب جویدن غذا

در بسیاری از موارد مخصوصاً در ابتدای بروز بیماری فشارخون, می‌توان با رژیم غذایی افزایش فشار خون را درمان کرد
شفا آنلاین>تغذیه>دستیار تخصصی طب سنتی(Traditional medicine) ایران گفت: برای کنترل فشارخون باید با اشتها و در زمان گرسنگی غذا خورده شود؛ غذا را باید کاملا جوید و با تمرکز و آرامش غذا خورده شود و قبل از سیری کامل دست از غذا کشید و مایعات همراه غذا خورده نشود.

به گزارش شفا آنلاین،رحیم فیروزی درباره فشار خون اظهار کرد: در بسیاری از موارد مخصوصاً در ابتدای بروز بیماری فشارخون(blood pressure), می‌توان با رژیم غذایی افزایش فشار خون را درمان کرد.

وی افزود: جویدن غذا از ضروریات کنترل فشار خون است؛ برای کاهش فشار خون در افراد با فشار بالا و نیز افزایش فشار خون در افراد با فشار پایین لازم است تا هر لقمه را کاملاً بجوند.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: بهتر است افراد هر لقمه غذا را 30 مرتبه بجوند؛ برای تقویت اثر عمل جویدن باید بر روی جویدن تمرکز کرد و همزمان غذا را بویید و با لذت هر چه بیشتر لقمه غذا را بلعید.

فیروزی متذکر شد: نباید غذا را با کمک آب یا مایعات وارد معده کرد؛ برای لذت بردن از غذا علاوه بر خوشبو, خوش‌طعم بودن و خوش‌پخت بودن آ،ن فرد باید کاملا گرسنه شده باشد.

وی اضافه کرد: بنابراین برای کنترل فشار خون باید با اشتها و در زمان گرسنگی غذا خورده شود؛ غذا را باید کاملاً جوید و با تمرکز و آرامش غذا خورد و قبل از سیر شدن کامل باید دست از غذا کشید و مایعات همراه غذا خورده نشود مگر اینکه غذا خیلی خشک باشد.
نظرات بینندگان