تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 04
تا به حال با هندوانه سس درست کردهاید؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم
شفا آنلاین>تغذیه>در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم
به گزارش شفا آنلاین،به تجربهاش میارزد! طبق دستور پیآمده میتوانید سُسی بسیار خوشمزه درست کنید و آن را روی سالاد سبزیجات ریخته، از طعمش لذت ببرید و از خواصش بهرهمند شوید.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه(Watermelon) را به شما آموزش دهیم .
مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است. مواد لازم: ۱ پیاله، برشهایی ازهندوانهٔ بیدانه ۱ پیاله از توت فرنگیهای نصف شده ۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده طرز تهیه: ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه(Vinegar)، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم میزنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی! فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمیتوانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.