کد خبر: ۱۳۸۷۲۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۸ دی ۱۳۹۵ - 2017January 17

کاهش دمای هوای کشور از یکشنبه آینده

تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی بیانگر ورود تدریجی توده هوای به نسبت سرد طی روزهای یک شنبه تا چهارشنبه هفته آینده به کشور است.
شفا آنلاین:سازمان هواشناسی کشور پیش‌بینی کرد طی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه هفته آینده هوای کشور سرد شده و بیشینه دما در برخی نقاط کشور به زیر صفر درجه خواهد رسید.

به گزارش شفا آنلاین، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی بیانگر ورود تدریجی توده هوای به نسبت سرد طی روزهای یک شنبه تا چهارشنبه  هفته آینده به کشور است.

احد وظیفه افزود: بر این اساس بپیش بینی می شود در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل شاهد کاهش ۳ تا ۶ درجه از روز یک شنبه تا سه شنبه، در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان شاهد کاهش ۳تا ۶ درجه از یکشنبه شب تا سه شنبه و در استان‌های خراسان شمالی و خراسان رضوی شاهد کاهش ۷تا ۱۲ درجه از دوشنبه تا چهارشنبه باشیم.

به گفته وی در استان اصفهان، چهار محال و بختیاری، کرمان و خراسان جنوبی نیز کاهش ۴تا ۸ درجه از دوشنبه تا چهار شنبه و در استان‌های کردستان وکرمانشاه کاهش ۳تا ۵ درجه از یکشنبه تا سه شنبه و در استان‌های تهران، البرز، قزوین، سمنان و قم کاهش ۳تا ۶ درجه از یکشنبه شب تا چهارشنبه رخ خواهد داد.

وظیفه تاکید کرد که در مدت زمان یاد شده، بیشینه دمای هوا در مناطق واقع در شمال غرب، شرق و به ویژه شمال شرق کشور به زیر صفر درجه نیز خواهد رسید و بر این اساس توصیه می شود  برای تامین حاملهای سوخت و انرژی اقدامات لازم بکار گرفته شود.

نظرات بینندگان