انواع فست فودها همیشه طرفداران خاص خود را دارند، اگرچه جزو دسته غذاهای مضر هستند، اما نمی توان از آنها گذشت. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ پرطرفدار را به شما آموزش می دهیم.
  	 	
شفا آنلاین:انواع فست فودها همیشه طرفداران خاص خود را دارند، اگرچه جزو دسته غذاهای 
مضر هستند، اما نمی توان از آنها گذشت. 
به گزارش 
شفا آنلاین:در این مطلب طرز تهیه ساندویچ 
همبرگر گوشت و قارچ پرطرفدار را به شما آموزش می دهیم.
 
مواد لازم:
 
- قارچ 200 گرم
- گوشت (چرخ کرده) 400 گرم
- تخم مرغ  1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری به میزان لازم
- پیاز  1 عدد
- سبزی (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک) 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- پنیر چدار به میزان لازم
- سیر  2 حبه
- پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
- پودر موسیر 1 قاشق مرباخوری
 
 
طرز تهیه:
 
1-ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.
 
2-پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود (حدودا 1 ساعت).
 
3-گوشت
 چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ، پیاز و قارچ میکس شده ،
 رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز 
گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید ،
 پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن 
کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.
 
4-ریختن
 آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی 
بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.
 
5-پس
 از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و 2 ساعت داخل یخچال 
قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه 
روی ذغال کباب کنید.
 
6-پس
 از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا 2 ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و 
اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با 
سایر مواد دلخواه سرو کنید.
نکات:
 
 
1-توجه
 داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک
 و غیر قابل مصرف میشود (برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از
 پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده
 کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر 
گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه 
کنید.)
 
2-در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.
 
3-میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.