یکی از مهمترین و اصلی ترین فواید سرکه بالزامیک کمک به کاهش و کنترل وزن است زیرا این چاشنی خوشمزه موجب کند شدن روند هضم غذا و در نتیجه جلوگیری از پرخوری شده و به کاهش وزن کمک شایانی می کند.
  	 	
شفا آنلاین:یک متخصص تغذیه گفت: سرکه بالزامیک خواص بسیاری دارد و بهتر است از آن به عنوان چاشنی در وعده های غذایی استفاده شود.   	
به گزارش شفا آنلاین،سودابه نعمتی متخصص تغذیه اظهار داشت : سرکه بالزامیک یک چاشنی خوش طعم است که غالبا در سالادها و برخی غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. 
این
 متخصص تغذیه در رابطه با خوایکی از مهمترین و اصلی ترین 
فواید سرکه بالزامیک کمک به کاهش و کنترل وزن است زیرا این چاشنی خوشمزه 
موجب کند شدن روند هضم غذا و در نتیجه جلوگیری از پرخوری شده و به کاهش وزن
 کمک شایانی می کند.ص این سرکه گفت: 
وی در این خصوص افزود: خاصیت آنتی اکسیدانی سرکه بالزامیک موجب کاهش کلسترول بد در بدن می شود.
این
 متخصص تغذیه همچنین گفت: سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها 
است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل ۸ نوع آنتی 
اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد 
تولید شده در بدن را خنثی می کنند و تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه 
عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص 
ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد.
وی
 در رابطه با سایر خواص سرکه بالزامیک یادآور شد: سرکه بالزامیک خاصیت 
ضدقارچی دارد و به رفع عفونت های مجاری ادراری کمک بسیاری می کند.
نعمتی
 همچنین تصریح کرد: یکی از مواد غذایی که در کاهش و بهبود فشار خون و 
تنظیم قند خون می تواند به بیماران کمک کند استفاده از سرکه بالزامیک است.
وی
 در پایان اظهار داشت : مصرف روزانه سرکه بالزامیک از افزایش ناگهانی قند 
خون جلوگیری می کند، البته از آنجاییکه این چاشنی خوشمزه حاوی مقداری قند 
است افراد دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.