اثر معجزه  آسای دارچین را می توان در کاهش حساسیت به انسولین، کندکردن تجزیه کربوهیدرات ها و کاهش 29 درصدی سطح قندخون مشاهده کرد.
  	 	شفا آنلاین:محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:
 اگر مبتلا به دیابت و ناچار به استفاده از انسولین هستید، می توانید با در
 پیش گرفتن راهکارهای مفید تغذیه ای ، ورزش قند خون خود را تنظیم نمایید.
به گزارش شفا آنلاین،وی
 ورزش منظم و روزانه را از عوامل بسیار موثر در تنظیم خون دانست و بیان 
کرد: ورزش هایی چون شنا، بلندکردن وزنه، ایروبیک، پیاده روی تند، دوچرخه 
سواری و دویدن به طور روزانه می تواند علاوه بر تنظیم و کنترل قندخون به 
کاهش وزن و حفظ سلامتی کمک کند.  رییس انجمن
 صنایع غذایی ایران اظهار داشت: مصرف کنترل  شده کربوهیدرات (سیب 
زمینی ،نان و برنج) می تواند کمک شایانی به کاهش و کنترل سطح قند خون کند، 
زیرا کربوهیدرات در بدن به قند (عمدتا گلوکز) تبدیل شده و پس از آن انسولین
 قند را به داخل سلول ها راهنمایی می کند و اگر میزان مصرف کربوهیدرات در 
افراد دیابتی زیاد باشد، با افزایش قند خون با مشکلات زیادی مواجه می شوند.
وی
 تصریح کرد: افرادی که با مشکل دیابت دست و پنجه نرم می کنند، می توانند با
 دریافت بیشتر فیبر غذایی(سبزیجات،میوه و حبوبات)، کنترل عوامل مداخله 
گر(کنترل مصرف کالری)، انتخاب مواد غذایی با شاخصه گلیسمی پایین، کنترل 
استرس، نظارت به موقع به قندخون، خواب باکیفیت و کافی، مصرف غذاهایی سرشار 
از کروم و منیزیم (زرده تخم مرغ، گوشت، ماهی، غلات، آجیل، فلفل سبز و موز)،
 قندخون خود را کنترل و تنظیم کنند.
عزیزی مصرف 
زیاد آب را از عوامل مهم حفظ قندخون در بدن دانست و گفت: در مواقع کم آبی 
بدن، هورمون وازوپرسین کبد را مجبور به تولید قند خون کرده و سطح آن را در 
بدن  افزایش می دهد، بنابراین می توان با مصرف مناسب آب از این اتفاق 
جلوگیری کرد.
رییس انجمن صنایع غذایی 
ایران تصریح کرد: سرکه سیب تاثیر به سزایی در کاهش حساسیت به انسولین 
دارد که می توان با اضافه کردن آن به لیوان آب و مواد غذایی مصرفی مثل 
سالاد، قند خون را تنظیم کرد.
وی تاکید کرد: اثر 
معجزه  آسای دارچین را می توان در کاهش حساسیت به انسولین، کندکردن 
تجزیه کربوهیدرات ها و کاهش 29 درصدی سطح قندخون مشاهده کرد.
عزیزی یادآور شد: با رعایت کردن موارد فوق و مراجعه به پزشک می توان از پیامدهای بیماری دیابت در امان بود و سلامت خود را حفظ کرد.